Main » 2010 » Augustus » 27 » Treyarch is klaar met de Tweede Wereldoorlog
15:38:31
Treyarch is klaar met de Tweede Wereldoorlog
Treyarch, ontwikkelaar van onder meer Call of Duty: World at War en het nog te verschijnen Black Ops, zegt in de toekomst niet terug te willen keren naar een game met de Tweede Wereldoorlog als setting. Dat blijkt uit een interview van Spong met Josh Olin, community manager van Treyarch, tijdens Gamescom.

"Ik denk niet dat we ooit teruggaan, omdat we al heel veel rond de Tweede Wereldoorlog hebben gedaan. Ik zeg niet dat het genre zijn tijd gehad heeft. Het is belangrijk dat toekomstige games die zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog iets fris en nieuws hebben", verklaarde Olin.

"World at War is een voorbeeld daarvan. Wij brachten de spelers voor het eerst naar de Zuidelijke Pacific om tegen het Japanse leger te vechten. Het was anders dan andere Tweede Wereldoorlog-shooters in de [Call of Duty]-serie. Dus zolang er nieuwe ervaringen zijn, zijn spelers nog steeds bereid [deze games] te spelen."

Met Call of Duty: Black Ops waagt Treyarch zich voor het eerst aan een moderne oorlogssetting. De game speelt zich af in het Midden-Oosten, ten tijde van de Koude Oorlog. Black Ops verschijnt op 9 november op Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii en DS.

 
369 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Rickz0r    (01/Sep/2010 13:33:51)
"Wij brachten de spelers voor het eerst naar de Zuidelijke Pacific om tegen het Japanse leger te vechten."
Hopelijk heeft ie het over de CoD serie.. Want kan me toch tientallen spellen herinneren waar ik wel degelijk tegen jappen vocht in het pacifische theater

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX