Main » 2010 » Augustus » 11 » ''Infinity Ward komt ijzersterk terug''
00:04:00
''Infinity Ward komt ijzersterk terug''
Nadat bijna de helft van het Infinity Ward-personeel de studio had verlaten, leek Infinity Ward ten dode te zijn opgeschreven. Echter gaat Activision er van uit dat de studio sterk terug zal komen.

Volgens Dave Stohl van Activision zal Infinity Ward weer opstaan uit de puinhopen die ontstaan zijn na het gesteggel tussen de voormalige topmensen van de studio en de uitgever. Stohl heeft aangegeven dat de studio kan rekenen op de steun van de uitgever.
 
Echter zal Activision wel afstand bewaren en zich niet teveel bemoeien met de heropbouw.
De studio overrompelen met nieuw personeel zou namelijk schade berokkenen aan de specifieke cultuur en identiteit van Infinity Ward. Daarom is er besloten om opengevallen vacatures op te vullen met de IW-werknemers die gebleven zijn, dit ondanks de ruim vijfduizend externe sollicitatieaanvragen.

"Ik ga hier niet vertellen dat geen talent de studio heeft verlaten, want het is duidelijk dat dat wel is gebeurd. Maar veel mensen die echt een passie hebben voor hun werk zijn toch gebleven. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat de studio weer terug zal keren naar wat het was, vooral door al het talent dat we zien doorgroeien en ook wordt geworven" aldus Dave Stohl.

Tot op heden is het nog niet bekend of Infinity Ward inmiddels weer werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe game. Dave Stohl liet vorige maand nog weten dat de studio niet per se zal werken aan een nieuw deel binnen de Call of Duty-franchise, maar de kans is zeker aanwezig.

 
359 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX