Main » 2010 » Augustus » 1 » Ex-bazen Infinity Ward zullen spreken op QuakeCon
14:43:15
Ex-bazen Infinity Ward zullen spreken op QuakeCon
Voorheen werden de namen West en Zampella altijd geassocieerd met Infinity Ward. Echter zijn de mannen een tijdje geleden ontslagen, waarna ze hun eigen studio zijn opgestart. Ze zullen hun eerste presentatie als Respawn Entertainment geven op QuakeCon.

Respawn Entertainment zal aanwezig zijn op QuakeCon van 12 tot 15 augustus dit jaar. Wat de twee oprichters daar gaan laten zien, vertellen of aankondigen is nog onbekend, maar verwacht wordt dat de eerste game van hun nieuwe studio onthuld gaat worden.

De aankondiging van de aanwezigheid van het duo ging gepaard met wat cryptische omschrijvingen, onder andere op Twitter. Zo werd in hoofdletters de naam van Vince Zampella gespeld. Opvallend is dat de namen bekend werden gemaakt door medewerkers van Bethesda. Misschien is een samenwerking tussen die twee een optie?

West en Zampella kwamen volop in het nieuws toen ze door de beveiliging uit het kantoor van Infinity Ward werden verwijderd en op die manier hun baan kwijtraakten. Ze zijn nu dus opnieuw begonnen en we wachten rustig de aankondiging van hun nieuwe game af.

 
389 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX