Main » 2010 » Augustus » 4 » EA weigert Battlefield 3 te bevestigen voor gamescom
15:35:18
EA weigert Battlefield 3 te bevestigen voor gamescom
EA weigert tegenover VG247 te bevestigen dat Battlefield 3 op de aankomende gamescom wordt onthuld. EA wil ontwikkelaar DICE meer tijd geven om de game te maken zonder bezig te moeten zijn met marketing en PR-zaken.

Beta
De uitgever maakte afgelopen week bekend dat een beta voor de shooter zal inbegrepen zijn bij de release van de LE van Medal of Honor in oktober. Dat was tevens de 1ste vermelding van EA haar kant over de game, die tot op heden nog niet officieel uit de doeken is gedaan. Of dat gaat gebeuren tijdens EA's gamescom persconferentie later deze maand moet dus blijken.

Quote:
"Battlefield 3 is one of the most anticipated games in the world, and we want to give the dev team as much time and privacy to craft the game without disturbing them with marketing/PR. In the meantime, everyone is excited to launch MOH and we hope you’ll play that beta and enjoy that game this fall.”

3 jaar ontwikkeling
Battlefield 3 is al meer dan 3 jaar in ontwikkeling, zo liet DICE weten in februari dit jaar. Volgens Fredrik Liliegren, studio manager van DICE Canada en voormalig directeur van DICE, is het best wel opmerkelijk dat een game 3 jaar in ontwikkeling is, maar toch nog altijd niet is aangekondigd. Hij zegt echter wel dat de ervaring overrompelend zal zijn, "It will blow you away!".

 
340 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX