Main » 2010 » Augustus » 14 » Army of RefleX communities
05:53:25
Army of RefleX communities
De afgelopen dagen kon je jouw mening kwijt over dingen gaande over de clan. Als je dit nog niet gedaan hebt, kan je dat nog steeds doen. In de enquête kan je kritiek geven, op zowel positieve als negatieve manier, maar je kan er ook tips geven. Aangezien er niet erg veel tips zijn gegeven tot nu toe willen we wel alvast ingaan op de enige tip die over de clansite/clancommunity gaat.
 
Deze ging namelijk over het ''settelen'' van de clan in communities als Hyves, Twitter en Facebook. Nu zijn er eerder al eens pogingen gedaan om een Hyve op te richten voor de clan door de clan artists. Deze waren echter geen groot succes. Daarom proberen we het nog één keer met de officiële Clan Army of RefleX Hyve. Deze kan je hiervinden en we vragen je dan ook lid te worden van deze Hyve. Deze zullen we actief proberen bij te houden door bijvoorbeeld de clanwars overzichtelijk neer te zetten. Mocht tevens de clansite het een keer begeven, dan kan nog altijd gebruik worden gemaakt van deze Hyve.
 
Daarnaast hebben we ook nog een Facebook-groep aangemaakt voor de mensen die ook Facebook gebruiken. Deze kan je hier vinden. Hier zal waarschijnlijk niet zo snel gebruik van worden gemaakt, maar lid worden kan altijd.
 
Tot slot bekijken we nog een manier voor het clangebruik van Twitter om de gehele tip tegemoet te komen.
 
Als je zelf nog een tip hebt kan je ze hieronder kwijt in de comments!

 
395 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Death    (14/Aug/2010 15:03:59)
ik ben alles gejoined heb zelf accs gemaakt om te joine xD

had ik vanmore (10uur algedaan maar moest andere stuff doen)

dus mijn post komt een beetje laat


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX