Main » 2011 » Mei » 2 » Sony: "Anonymous was het niet"
01:46:34
Sony: "Anonymous was het niet"
Dag 12 alweer zonder PSN. Nog altijd werkt Sony er hard aan om het PlayStation Network volledig online te krijgen. Maar of Anonymous achter de aanval zat? Sony denkt toch van niet.

Sony en Anonymous liggen sinds begin april in de clinch. Hierdoor dachten veel mensen dat de groep verantwoordelijk is voor de gejatte gegevens van het PlayStation Network, hoewel de groep liet weten dit niet gedaan te hebben. Ook Sony dacht in eerste instantie dat Anonymous achter de hackaanval zat, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Wel verzet het bedrijf zich tegen Anonymous, omdat het persoonlijke data heeft vrijgegeven van Sony medewerkers en hun familieleden.

In een interview vroeg een Japanse reporter aan Kazuo Hirai, uitvoerend vice-president bij Sony, of Anonymous betrokken was bij de recente aanval op het PlayStation Network. Hirai gaf als antwoord dat Anonymous op geen enkele wijze betrokken was bij de aanval.

Sony is op het moment wel bezig met een onderzoek naar de echte daders. Dit doet het Japanse bedrijf samen met de FBI en diverse andere instanties. We houden je uiteraard op de hoogte omtrent ontwikkelingen.

 
435 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX