Main » 2011 » Mei » 2 » [Update] PSN in Japan langzaam weer online
19:08:03
[Update] PSN in Japan langzaam weer online
Wanneer het PlayStation Network weer exact online zal komen weet waarschijnlijk niemand, maar de eerste meldingen van online functioneren zijn inmiddels al in Japan te vinden. Via de QJ laten diverse Japanse bronnen weten dat de service weer online is gegaan in het land.
 
Sony zelf heeft niet officieel gezegd wanneer het PSN weer volledig operationeel zal zijn in Amerika, Japan en Europa, al zou het deze week in ieder geval allemaal weer moeten werken. De Europese en Amerikaanse servers van Sony zijn tot dusver nog niet online gegaan. Geruchten vertellen echter dat op 3 mei weer het een en ander online verwacht wordt. Als Japan vandaag inderdaad het PSN operationeel heeft, dan lijkt het er inderdaad op dat wij morgen weer online kunnen. Vorige week werd immers gemeld dat Japan waarschijnlijk een dag eerder online kon dan Europa en Amerika.
 
Update
Volgens veel Japanse PS3-gebruikers blijkt het PSN daar nog niet online te zijn. Of dit zo is weten we nog niet, maar het lijkt ons verstandiger vooralsnog de Japanners te geloven dan een Amerikaanse of Engelse bron. Wanneer het PSN (in Japan) zeker online is, zullen we dat natuurlijk direct melden.

 
1047 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX