Main » 2011 » Mei » 1 » PSN deze week nog online met compensaties
11:03:30
PSN deze week nog online met compensaties
Zoals we jullie gisteren konden vertellen, vond deze ochtend in Japan een persconferentie plaats van Sony in verband met het PlayStation Network.
 
Hier heeft Kazuo Hirai, zoals we ondertussen al wisten, verteld dat de kraak van het Playstation Network ervoor heeft gezorgd dat de betaalgegevens van consumenten in handen zijn gevallen van piraten. Hij bood dan ook oprecht zijn excuses voor de persoonlijke gegevens die te grabbel zijn gegooid.

Sony is momenteel druk bezig met het aanbrengen van nieuwe veiligheidsmaatregelen aan het PlayStation Network, zodat dit probleem zeker niet meer kan voorvallen. Tevens zullen de persoonlijke gegevens veel beter beveiligd worden en zou een mogelijke nieuwe aanval nu veel sneller ontdekt moeten worden. Verder vertelde Kazuo Hirai dat het PlayStation Network binnen de week opnieuw online zal zijn, net als het muziek programma Qriocity en de video-on-demand diensten.

Hierbij mogen we, zodra het PlayStation Network terug online is, een compensatie verwachten welke het ‘Welcome Back Program’ genoemd wordt. Alle gebruikers zullen namelijk gratis content ontvangen voor hun PlayStation 3, wat deze content zal zijn is momenteel nog onbekend, maar dit zal per regio verschillend zijn. Ook krijgt iedereen een gratis abonnement van 30 dagen op PlayStation Plus. Als je al een abonnement hebt, wordt deze verlengd met nog eens 30 dagen. De landen waar de Qriocity service beschikbaar is krijgt ook nog eens 30 dagen abonnement gratis.

Het ziet er dus naar uit dat alles zeer binnenkort eindelijk achter de rug zal zijn. Verdere details over de gratis content uit het Welcome Back Program en de precieze datum waarop het PlayStation Network terug online zal zijn, volgt binnenkort.

 
528 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX