Main » 2011 » Mei » 12 » Modern Warfare 3 geruchtendag
23:28:33
Modern Warfare 3 geruchtendag
Vandaag zijn er veel geruchten op het internet verspreid over de volgende Call of Duty. Aangezien we niet aan alle geruchten apart aandacht willen besteden, hebben we alle geruchten van vandaag even op een rijtje gezet.
 
Het eerste gerucht is dat Sledgehammer Games en misschien ook wel Raven Software samenwerken met Infinity Ward aan de nieuwe Call of Duty. Dit is eerder al eens de geruchtenwereld ingeholpen, maar het blijft opmerkelijk dat er misschien wel drie studio's aan de game werken. Wat zeggen we, misschien wel vier, want Activision heeft wel al bevestigd dat Beachhead Studios innoverende services ontwikkelt voor de komende Call of Duty.
 
De anonieme bron heeft ook laten weten dat de verhaallijn van Modern Warfare 3 zal beginnen waar deel twee eindigde. Tevens zal de game zich afspelen in een stedelijke omgeving waar ook de nodigde militaire voertuigen te vinden zijn.

Wat nog interessanter is, is het gerucht over de vernieuwde multiplayer. De nieuwe multiplayer zal namelijk een uitgebreide destructieve omgeving bevatten. We kunnen dus, als we deze bron geloven, waarschijnlijk delen van gebouwen, of misschien wel complete gebouwen, kapot gaan schieten. Dit zal resulteren in meer strategische gevechten en waarschijnlijk ook wat grotere maps.

Door de multiplayer uit te breiden met dit aspect gaat Modern Warfare 3 regelrecht de strijd aan met Battlefield 3, die ook aan het eind van het jaar moet uitkomen. Volgens de bron zal Modern Warfare 3 namelijk 8 november uitkomen. Dat hadden wij je dan ook nog wel kunnen vertellen. 

Activision zal Modern Warfare 3 naar alle waarschijnlijkheid in de aankomende paar weken officieel bekend gaan maken, de E3 dus. Volgens Eurogamer zijn er overigens aanwijzingen gevonden in een Tesco database dat de game 8 november moet gaan uitkomen, volgens hun heeft de game 'Call Of Duty: Project Collossus" als project naam. Dit laatste lijkt ons dan weer niet het geval.

Al met al een hele berg aan geruchten waarvan niemand zeker weet of het waar is. Het advies is dan ook alles niet direct te geloven totdat Activision het zelf officieel bekend heeft gemaakt. Tot slot hebben we nog een boxshot voor jullie. Ook dit is een gerucht. Wij hebben in ieder geval onze twijfels over deze boxshot, een afkorting zal denkelijk niet snel gebruikt worden. Nep of niet, hij ziet er vet uit.


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 464 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX