Main » 2011 » Mei » 14 » Hele verhaal en screens Modern Warfare 3 gelekt
22:32:44
Hele verhaal en screens Modern Warfare 3 gelekt
Het lijkt er bijna op dat Activision heel Modern Warfare 3 op het PSN had opgeslagen. We hebben namelijk al veel betrouwbare details mogen ontvangen, maar nu maakt men het wel helemaal bont. Het hele verhaal van Modern Warfare 3 lijkt gelekt en ook is er een shitload aan screenshots en artworks weggespoeld bij Activision.

Na de bevestiging van Activision dat er een nieuw Call of Duty-deel aan zit te komen, begon het lekken. Details, een boxshot, logo's en screens. Robert Bowling van Infinity Ward heeft inmiddels via Twitter hierop gereageerd met het bericht dat sommige punten correct zijn en sommige niet. Welke dan wel en niet correct zijn, dat is afwachten, maar dat neemt niet weg dat we de enorme waslijst hieronder met jullie gaan delen. Let wel: het zit vol met spoilers. Hieronder staat eerst een video met veel screens en artworks van Modern Warfare 3 en daaronder kan je het volledige verhaal van Modern Warfare 3 lezen. Nogmaals: Deze zit vol spoilers als dit waar blijkt te zijn en dit is vrij aannemelijk. Bedenk dus eerst goed of je het verhaal al wil weten! Zelf hebben we besloten het verhaal niet te lezen, dus het kan zijn dat de lay-out van de tekst niet perfect is.
 
 
 
 
 
Het verhaal
 

Begin - Modern Warfare 3

Modern Warfare 3 begint op het punt waar Modern Warfare 2 stopte. Amerika is aangevallen door de Russen en Vladimir Makarov is nog steeds op vrije voeten en onvindbaar. Soap en Price zijn gewond en zijn op de vlucht gezamenlijk met hun Russiche informant Nikolai.

India - Dharmasala

De drie heren vluchten naar een veilige plek in Dharmasala in India. Maar lang veilig zijn ze niet, want ze worden aangevallen door mensen van Makarov. Je zult hier in de huid van ene Yuri kruipen, die bevriend is met Nikolai en uiteindelijk zullen ze allemaal weten te ontsnappen via een helikopter.

Amerika - New York

Russiche schepen bevinden zich op de Hudson rivier en openen vanaf daar de aanval op New York. Het Amerikaanse leger besluit om Delta Force in te schakelen om de Russen af te weren. Jij speelt met Frost, een lid van Delta Force en je hebt als doel om een 'jamming' toren bovenop de New Yorkse beurs te vernietigen. Hierdoor creeër je een opening voor Amerikaanse strijdkrachten om een tegenaanval te openen op de Russen.

Hierna zul je in een Blackhawk helikopter stappen en het op moeten nemen tegen andere helikopters. Als dit allemaal goed gaat zul je in een haven belanden en hier zul je een Russische onderzeeër moeten slopen. Dit is van groot belang, want het coördineert de Russische aanval op New York.

Russen - in de lucht

Na het succesvol voltooien van de missie in New York vliegt de game een half jaar vooruit in de tijd en is het punt bereikt dat de Russische president naar Amerika vliegt om daar een vredesovereenkomst te sluiten. Jij speelt hier met een Russische agent, maar Makarov weet met zijn mannen het vliegtuig in de lucht te kapen. Het doel van Makarov is het kidnappen van de Russische president en zijn dochter. De dochter zal ontsnappen, maar de president zal worden gekidnapt. De reden van Makarov is het voorkomen van het tekenen van een vredesovereenkomst. Klein, maar vervelend punt, Makarov weet de codes van Russiche kernwapens te bemachtigen.

Afrika - Sierra Leone

Je speelt hier weer met Soap, Price en Yuri die zich in Afrika bevinden. Het trio is op zoek naar Makarov en via een wapenhandelaar uit Zuid-Afrika komen ze te weten dat Makarov een lading chemische wapens wilt gaan kopen. Dit zal hij doen van Afrikaanse militanten in Sierra Leone.

Engeland - Londen

In dit gedeelte van de game speel je weer met iemand anders, namelijk met een Britse S.A.S. agent die zich in de haven van Londen bevindt. Hij heeft als doel om de levering van een stel wapens te voorkomen. Dit loopt uit de hand en er ontstaat een vuurgevecht. De agenten worden opgejaagd door de metro van londen en het einde van de missie is dat als er een vrachtwagen ontploft voor het Huis van Afgevaardigden. Hierdoor komen er giftige gassen vrij en op hetzelfde moment gebeuren er soortgelijke dingen in andere Europese steden, met als gevolg tienduizenden doden.

Duitsland - Hamburg

Price ontdekt op een gegeven moment dat de wapenhandelaar hem foutieve informatie heeft gegeven. Hij gaat naar Somalie om de wapenhandelaar te ondervragen en deze verteld hem dat Makarov in Parijs is. Vervolgens beland je in Hamburg, waar je in een tank zit om de Russische bezetting terug te dringen. Hamburg kan echter niet standhouden en verliest de strijd, hierna zul je in Parijs belanden, waar op dat moment ook meerdere leden van de groep van Price zijn gearriveerd.

Frankrijk - Parijs

Je speelt in Parijs met het Delta Force lid uit de New York missie. Je zult gezamenlijk met speciale Franse eenheden de schuilplaats van ene Volk aanvallen. Je zult achter een AC-130 gaan plaatsnemen om de grondtroepen te helpen. Na het arresteren van Volk kom je er achter dat Makarov een meeting heeft in een hotel in Praag.

Tsjechië - Praag

Je beland in Praag en je speelt hier met Yuri die gezamenlijk met Soap een val op probeert te zetten voor Makarov in de kerktoren in praag. Makarov weet hier natuurlijk van en weet weer is te ontsnappen. Hierdoor zul je je een weg uit de stad moeten vechten.

Yuri zal je daarna na één van de schuilplaatsen van Makarov leiden die zich in de bergen bevindt. Hier komt het trio er achter dat de Russische president zich daar bevindt en Makarov weet inmiddels waar de dochter van deze president is en gaat haar zoeken, want hij heeft haar nodig om de kernbommen te kunnen gebruiken.

Duitsland - Berlijn

Na Tsjechië beland je in Berlijn en moet je ervoor zorgen dat de dochter van de president veilig zal zijn. In deze missie speel je weer als het Delta Force lid en de missie mislukt. Hierna gaat het Delta Force lid naar het Kremlin in Rusland om een stel gijzelaars te bevrijden, maar Makarov ontsnapt weer.

Midden Oosten - Dubai

De laatste missie van de singleplayer brengt de spelers naar Dubai en hier beginnen Yuri, Price en Sandman aan een missie tegen een behoorlijk gepantserd hotel. Ze weten hier Makarov te vinden en te doden.

Tot zover ongeveer het hele verhaal van de game. Het schijnt nog wel zo te zijn dat er een geheime missie zit verborgen in de credits en deze zal zich afspelen in Washington dat in brand staat.

Het klinkt allemaal behoorlijk overtuigend. In ieder geval erg over the top en het sluit goed aan op het verhaal van Modern Warfare 2. Tijdens de E3 zal er meer bekend worden en dat zullen we je uiteraard laten weten.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 741 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX