Main » 2011 » Mei » 19 » Firstlook gaat naar Utrecht en wordt goedkoper
14:12:16
Firstlook gaat naar Utrecht en wordt goedkoper
Game-evenement Firstlook zal in 2011 niet worden georganiseerd in de Westergasfabriek in Amsterdam, maar vindt plaats op 1 en 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit heeft Entertainment Business vernomen van organisator Blammo Events.
 
De oppervlakte van de beursvloer van Firstlook 2011 is twee keer zo groot als de beursvloer van de editie in 2010. Hier werd tot 2007 ook Gameplay gehouden, een voorgaand groot game-evenement. Blammo rekent dan ook op meer bezoekers, zo'n twaalfduizend, en meer exploitanten. Om de beurs aantrekkelijker te maken voor consumenten, wordt de toegangsprijs verlaagd van twintig naar tien euro.

Waar Firstlook momenteel het grootste game-evenement is in de Benelux, wil het uitgroeien tot het grootste lifestyle-evenement, verklaart Ruben Heere, managing director van Blammo Events, tegenover Entertainment Business. Daarbij belooft hij echter niet de focus op games kwijt te willen raken.

Naast game-uitgevers, die volgens de organisatie bijna allemaal hebben toegezegd aanwezig te zijn, zullen er een aantal nieuwe partijen aanwezig zijn. Heere: "Voor de 2011-editie toonden naast de game-industrie ook andere partijen interesse. Ik heb het over consument electronics-, mobile- en hardwarepartijen. Gezien de doelgroep is Firstlook ook voor die partijen erg interessant."

 
503 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX