Main » 2011 » Mei » 13 » De maps van Call of Duty: Modern Warfare 3?
19:07:38
De maps van Call of Duty: Modern Warfare 3?
Daarstraks konden we jullie al veel details geven van Modern Warfare 3. Details die door Activision nog niet zijn bevestigd, maar die niet onwaarschijnlijk lijken. Nu hebben we wederom nieuwe informatie.

20 maps
Kotaku heeft fit keer de namen van vele multiplayermaps bekend gemaakt. De 15 multiplayermaps waarvan Kotaku de namen wist te achterhalen, gaan van Manhattan tot de catacomben van Parijs. Het is echter nog niet zeker of de onderstaande maps allemaal in de game zullen zitten. Het kan zijn dat sommige maps nog geschrapt worden of later als DLC uitkomen. Een aantal maps zijn gebaseerd op de missies uit de singleplayer en zullen een compleet nieuwe ervaring bieden. Mogelijke namen voor de maps werden ook door de betrouwbare bron prijsgegeven, welke je hieronder kunt vinden.

Alpha
Alps
Bootleg
Bravo
Brooklyn
Carbon
Coast
Dome
Exchange
Hardhat
Interchange
Lambeth
Meteora
Mogadishu
Paris
Plaza 2
Radar
Seatown
Underground
Village

Spec Ops
Zoals we eerder al konden melden zou net zoals bij Modern Warfare 2 de co-op Spec Ops-mode weer terugkomen in het nieuwe deel. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen 'Survival' en 'Mission'. Als gamer zul je in de survivalmaps moeten vechten tegen verschillende golven van steeds sterker wordende vijanden, een soort Zombie Mode dus. Mission zal hetzelfde zijn als dat we gewend zijn in Modern Warfare 2. Ook van de Spec Ops maps zijn een aantal namen gelekt.

Survival
Carbon
Dome
Radar
Seatown
Village

Mission
Civilian Rescue
Flood the Market
Invisible Threat
Little Bro's
Out of Africa
No Fly Zone
Wing Man

Bovenstaande is natuurlijk nog maar een gerucht, maar gezien de enorme hoeveelheid informatie en de bijbehorende afbeeldingen die we de afgelopen dagen krijgen, lijkt het toch erg dicht bij de waarheid te zitten. Toch blijven we zeggen dat je de pot zout nog bij de hand moet houden.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 560 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX