Main » 2011 » Mei » 30 » Bevat firmware 3.70 Cross Game Voice Chat?
20:48:32
Bevat firmware 3.70 Cross Game Voice Chat?
Aan de hand van een nieuw PlayStation 3-accessoire is men erachter gekomen dat er een nieuwe firmware update voor Sony's console onderweg is, zo meldt PlayStation Lifestyle.

Headset
De nieuwe PlayStation 3 headset, welke onlangs aangekondigd is, vereist volgens de informatiepagina van het accessoire de firmware 3.70:
 
Quote:

"Surround sound on the PS3™ requires system software version 3.70 or later. Surround Sound does not work with Blu-ray Disc movies."

Naast het feit dat surround sound voor de headset beschikbaar wordt gesteld middels de 3.70 update, is er verder geen informatie bekend wat de firmware update met zich meebrengt. Sony zelf heeft vooralsnog niet gereageerd op de geruchten. Gezien het geen x.x1 update is (zoals 3.61), zou het goed mogelijk kunnen zijn dat belangrijke functies in deze update worden toegevoegd. De geruchten gaan reeds dat de gewilde cross-game voicechat in deze update beschikbaar wordt gesteld.

3.61
De laatste update die voor de PlayStation 3 ter beschikking werd gesteld was de 3.61 firmware update. Deze zorgde er in principe alleen voor dat elk PSN-account een wachtwoord-reset nodig had, vanwege de recente hackactiviteiten. Inmiddels is de PlayStation Store nog steeds niet online, al zou deze volgens geruchten morgen weer beschikbaar zijn. Wellicht dat we meer informatie over de nieuwe update mogen verwachten op de E3 in Los Angeles, welke volgende week plaatsvindt.

 
448 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX