Main » 2011 » Mei » 5 » [Update] AC: Revelations uit de doeken op 13 mei
18:53:05
[Update] AC: Revelations uit de doeken op 13 mei
De Activity Monitor op de Facebook-pagina van Assassin's Creed is unlocked en we mogen op 13 mei veel informatie verwachten omtrent de nieuwe Assassin's Creed.
 
Nog even geduld dus, maar op 13 mei mogen we dan eindelijk aanschouwen in het gamesblad Game Informer wat we kunnen verwachten van de nieuwe Assassin's Creed. Het is in ieder geval zeker dat zowel Altaïr als Ezio een belangrijke rol spelen in deze nieuwe AC spelen als we afgaan op de laatste teaser. Volgende week hoor je dus hier het laatste nieuws omtrent Assassin's Creed: Revelations.
 
Update
Inmiddels heeft Ubisoft zelf Assassin's Creed: Revelations officieel aangekondigd, zo meldt VG247. De game zal in november releasen voor de PS3, Xbox 360 en PC.
 
De game zal eenzelfde soort game zijn als Brotherhood. Dit deel sluit de Ezio-trilogie namelijk af, want opnieuw kruip je in de huid van de Italiaanse meester-sluipmoordenaar. De volgende telg in de AC-reeks speelt zich dus zo goed als zeker opnieuw af in de 15e eeuw.

Plot
In Assassin's Creed: Revelations treedt meester-sluipmoordenaar Ezio Auditore in de voetsporen van zijn legendarische mentor, Altaïr, als hij een reis van ontdekking en openbaring (revelation) maakt. Het is een gevaarlijk pad dat Ezio naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse rijk, zal leiden. Daar dreigt een groeiend leger van Tempeliers de regio te destabiliseren.

Features
Wederom zal een multiplayermodus aanwezig zijn, die verfijnd en uitgebreid zou zijn tegenover die van zijn voorganger. Volgens Ubisoft gaat de game gepaard met revolutionaire gameplay, die spelers toelaat om te sleutelen aan Desmonds herinneringen en die van de Animus om mysteries uit het verleden bloot te leggen en zicht te krijgen op de toekomst. Bovendien wist de 'creative director' van Ubisoft Montreal te vertellen dat Revelations een hoop nieuwe features en serieuze verrassingen bevat. Naar eigen zeggen kunnen ze bij Ubisoft niet wachten om meer over Revelations te onthullen op de E3.

 
Categorie: Assassin's Creed: Revelations | 660 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX