Main » 2011 » Mei » 10 » Anonymous zelf gehackt
22:12:56
Anonymous zelf gehackt
Waarschijnlijk weet je nog wel dat door aanvallen van Anonymous het PSN verschillende keren kort offline is gegaan een tijdje geleden. Nu wordt door sommigen zelfs gedacht dat de groep verantwoordelijk is voor de grootste dataroof ooit. Karma of niet, Anonymous blijkt nu zelf gehackt.
 
Het lijkt er namelijk op de Anonymous problemen heeft binnen de eigen gelederen. De groep werkt zonder duidelijke structuur en daar is klaarblijkelijk niet iedereen het mee eens. Op de hackerssite is namelijk het volgende te lezen:

"We betreuren het dat ons netwerk is aangetast door een voormalig IRC-operator en medewerker met de naam "Ryan”. Hij heeft besloten dat hij het niet eens is met de leiderloze structuur die admins hanteren binnen het AnonOps Network. Hij organiseerde dus een coup d’etat met zijn ‘vrienden’ bij skidsr.us. Met het gebruik van de netwerk service bot "Zalgo” heeft hij IP adressen en bijbehorende wachtwoorden verzameld van alle netwerkservers (inclusief de hub) om vervolgens systematisch ‘denial of service’ aanvallen uit te voeren.”

Sony was het slachtoffer van een DDOS-aanval en nu zijn Anonymous leden bezig met eenzelfde aanval om hun eigen netwerk plat te leggen.

"Dit drama spijt ons erg en we kunnen niet precies zeggen wanneer we weer online zijn.”

Goh, waar hebben we dat eerder gehoord? Natuurlijk is niet zeker dat Anonymous achter het hele gebeuren zit, maar wel zeker is dat we een glimlach niet konden onderdrukken bij het lezen van dit nieuws.

 
537 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
4 reacties
0  
4  Nils    (10/Mei/2011 17:24:04)
Nils apenkind

0  
3  Nils    (10/Mei/2011 17:23:05)
Grapje,
Nils heeft een hele grote penis.
Eigenlijk heeft Maarten geen penis.

0  
2  Nils    (10/Mei/2011 17:21:12)
Nils heeft geen penis

0  
1  T.    (10/Mei/2011 10:05:13)
Zo zo, volgens mij zijn dit gewoon smoesjes om zelf niet beschuldigd te worden, maar ja, ze zijn waarschijnlijk verantwoordelijk, en dat weet PSN ook.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX