Main » 2011 » Mei » 12 » Anonymous valt uit elkaar
12:31:47
Anonymous valt uit elkaar
Anonymous is verantwoordelijk voor vele cyberaanvallen wereldwijd en ze hebben zich de afgelopen maanden behoorlijk bezig gehouden met Sony. Eerder deze week bleek al dat er gedonder is binnen de hacktivistengroep en dit lijkt erger te worden, want na het aanvallen van eigen sites blijkt nu de groep uit elkaar te vallen.

Een paar leden van Anonymous (veteranen) hebben tegenover de Financial Times aangegeven dat er een enorme splitsing binnen de groep is ontstaan. AnonOps.net is een gebruikelijk ontmoetingspunt om aanvallen te plannen en meer, maar ligt sinds kort onder vuur, want er zouden obscene handelingen plaatsvinden.

Hieronder valt het plaatsen van meer dan 500 log-innamen en internetadressen van leden van Anonymous en op het moment van schrijven is de site niet eens bereikbaar. Ondertussen zijn beveiligingsexperts bezig met het achterhalen van informatie over Anonymous om dit richting de FBI te sturen, kortom, het gaat niet goed.

Of dit gedoe binnen de hacktivisten groep komt door verschillende meningen rondom hun acties tegen Sony is niet bekend. Is dit het einde van Anonymous?

 
400 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Acolyptus    (12/Mei/2011 17:20:58)
JUSTICE!!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX