Main » 2009 » December » 3 » Zevende Call of Duty speelt zich af in het verleden
16:35:19
Zevende Call of Duty speelt zich af in het verleden

Activision heeft ooit eens aangegeven dat ze elk jaar een nieuw deel in de Call of Duty franchise willen hebben. Om de kwaliteit te waarborgen hebben ze twee ontwikkelaars die gelijktijdig aan de franchise werken. Het ene jaar komt Infinity Ward met een deel en het andere jaar komt Treyarch met een deel. Modern Warfare 2 is net uit en speelt zich, net zoals het vierde deel in de franchise, af in het heden.

Call of Duty: World at War speelde zich echter weer in de Tweede Wereldoorlog af en het lijkt dat Call of Duty 7 ook weer in het verleden zal zijn. Dit komt namelijk voort uit de plaatsing van een openstaande vacature, waarin een Call of Duty level designer wordt gevraagd. Op zich niets bijzonders, behalve de ene zin "Research subject matter for history and look of the level", dit geeft aan dat we weer naar het verleden gaan.

Eerder werd Vietnam al genoemd als nieuwe locatie voor de volgende Call of Duty en deze vacature beschrijving geeft duidelijk aan dat we terug gaan in de tijd, waardoor Vietnam een steeds realistischere mogelijkheid wordt. Officieel is er nog niets aangekondigd, maar dat zal wellicht in de loop van 2010 gaan komen.


 
381 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX