Main » 2009 » December » 10 » Hackers kondigen AimBot MW2 aan
16:36:02
Hackers kondigen AimBot MW2 aan
Slecht nieuws voor de fanatieke Modern Warfare 2 spelers. Na alle glitches en bugs waar helaas veel mensen gebruik van maakten, is er weer een nieuwe mod opgedoken die het leven van de eerlijke spelers behoorlijk zuur kan maken. Infinity Ward is hard bezig om alle oneffenheden op te lossen en gelukkig is de Javelin-glitch gefixt, maar na deze vervelende glitch is er weer een nieuwe hack. Er is namelijk een AimBot opgedoken.

Wat is een AimBot? Dat is een hack, waarmee mensen in de multiplayer een hulpmiddel hebben en automatisch richten en hierdoor op een gemakkelijkere wijze veel kills kunnen maken. Dit breekt de leuke ervaring zo ontzettend af dat de multiplayer in één klap niet eerlijk meer is om te spelen. Nu is deze bot nog niet beschikbaar, maar de hackers hebben aangegeven deze binnen een aantal weken te gaan lanceren.

Dat is niet het enige waar ze aan werken, ze zijn momenteel ook nog bezig met de volgende hacks voor Modern Warfare 2 op de PlayStation 3.

* Ongelimiteerde munitie
* Zie het andere team door muren heen
* Ongelimiteerde care packages
* De gehele tijd UAV

Veel verschillende hacks die vooral voor velen het speelplezier gaan bederven. Doordat ze dit nu al aangekondigd hebben, hopen we dat Infinity Ward er alles aan gaat doen om deze mods uit te sluiten via patches. Daarnaast vragen we ons af of er überhaupt iemand de lol van dergelijke bots in ziet, wij in ieder geval niet. Daarnaast vragen wij ons ook nog af of deze gasten wel serieus bezig zijn met deze hacks en of dit niet gewoon is om mensen bang te maken.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 523 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX