Main » 2009 » December » 30 » Details nieuwe Call of Duty
12:21:42
Details nieuwe Call of Duty
Modern Warfare 2 is inmiddels al meerdere malen ter sprake gekomen, zowel in goede als slechte zin. Treyarch is de ontwikkelaar van dienst om het volgende deel te maken. Infinity Ward zien we pas in 2011 weer terug met een nieuw deel en Treyarch is inmiddels bezig met het zevende deel in de franchise. Voorheen werd er gesproken dat dat deel zich zou gaan afspelen in Vietnam, maar echt duidelijk was dit allemaal niet.

Nu duiken er meerdere berichten op over hoe Treyarch de setting in elkaar aan het zetten is. Tegenover PlanetXbox360 wist een aantal "betrouwbare" bronnen te melden dat de game zich inderdaad afspeelt in Vietnam en dat men probeert om een ervaring neer te zetten waarbij soldaten het moeilijk hebben zoals in Saving Private Ryan. Daarnaast gebruikt de nieuwe game films als Platoon, Apocalypse Now en Full Metal Jacket voor inspiratie.

Er zijn inmiddels de nodige games verschenen over de oorlog in Vietnam en lang niet allemaal waren ze even denderend. Wellicht dat Treyarch er wel wat leuks van gaat maken.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 369 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edbn    (31/Dec/2009 02:18:39)
jha, WaW zou ook gebaseerd zijn op enkele vette films >.< kvond er geen ruk aan

0  
1  Joost-P    (30/Dec/2009 21:37:24)
Zijn vette films :P

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX