Main » 2009 » December » 14 » Batman Arkham Asylum 2 aangekondigd
02:21:47
Batman Arkham Asylum 2 aangekondigd
De Video Game Awards van Spike TV zijn alweer verleden tijd, maar dat wil niet zeggen dat we er niets meer over kunnen vertellen. Zo zijn onder andere Prince of Persia the Forgotten Sands en Star Wars the Force Unleashed 2 aangekondigd. En zo ook heeft Batman een vervolg gekregen met een nieuwe teaser trailer die te zien was op de Video Game Awards.



In de trailer vallen misschien enkele dingen op. Zo was er ergens achterin een steeg het woord Iceberg te zien in het paars. Ook al moet je om dat te kunnen zien absoluut niet met je ogen knipperen, als je het ziet zou je haast denken dat de pinguins in deze Batman-game zullen zitten.

Gelijk een seconde daarna kon je posters zien met een persoon erop. Door met een perfecte timing op pauze te klikken, kun je zien dat daar Two Face is afgebeeld (er is een duidelijke scheiding tussen een lichter en donkerder deel van het gezicht, wat geen schaduw is aangezien het dan niet klopt qua kleding). Zou Two Face naast de Joker een rol gaan spelen, zoals in The Dark Knight?

Ook is Sionis misschien een hint naar een nieuwe villian in het spel. Daarnaast hoort er nog een hint te zijn naar eventueel nieuwe personages die het verhaal zullen vullen. Men denkt dat IDEAL HARDWARE (aan het begin van het filmpje, voordat de beste man uit het raam wordt gegooid) er iets mee te maken heeft. Tot zover zijn al die hints allerlei leuke dingen die misschien geeneens een betekenis hebben, maar wij weten wel zeker dat Batman zijn zuurverdiende vervolg krijgt.

 
356 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX