Main » 2012 » Januari » 6 » Zo wordt een Modern Warfare 3-speler geband
04:57:51
Zo wordt een Modern Warfare 3-speler geband
Infinity Ward heeft niet gelogen toen ze aangaven dat ze veel kritischer naar cheaters en hackers van Modern Warfare 3 zouden gaan kijken. Zo is er een geval bekend van een speler die een ban van 5000 dagen kreeg, wat betekent dat hij pas in 2025 weer Call of Duty: Modern Warfare 3 online kan spelen.

De reden achter het strenge optreden is om het speelplezier te bewaren in plaats van dat alles verpest wordt door figuren die niets anders doen dan gebruik maken van exploits, enorme scores halen middels boosten en meer. Maar hoe worden spelers verbannen? We hebben hier een klein inzicht op gekregen nadat Robert Bowling van Infinity Ward een speler aan het bannen was en een foto maakte van het programma.

Wat opvalt is dat hij kan kiezen uit het bannen van de 'Gamer Tag' (Xbox 360) of console. Het gaat hier dus om een Xbox 360-speler die een ban aan zijn broek krijgt, maar Infinity Ward is dus in staat om consoles ook te verbannen. Of dit ook van toepassing is bij de PlayStation 3 is helaas niet duidelijk, maar voor het gemak gaan we er vanuit dat dit daar ook het geval is.
 
Overigens is hier te zien welke overtredingen met welke sancties worden bestraft. Zo zul je bij onbeschaafd gedrag een eerste waarschuwing krijgen en een ban voor 24 uur.
 

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 616 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX