Main » 2011 » Januari » 9 » Vraag je invites voor de AoRX clangames!
23:44:09
Vraag je invites voor de AoRX clangames!
Momenteel zijn Call of Duty: Black Ops en Assassin's Creed: Brotherhood clangames van Army of RefleX. Volgende maand zal Killzone 3 hierbij komen. In dit item wordt je meer uitgelegd over de gang van zaken van deze clangames en kan je tevens je invites aanvragen.
 
De eerste game is als vanouds een Call of Duty. Het lijkt erop dat Treyarch de connecties enigszins heeft gefixt, dus we proberen dan ook meer clanwars te regelen op Call of Duty: Black Ops. De clanwars gaan zoals gewoonlijk via ConsoleGaming. Wil je meedoen met clanwars? Dan is het van belang dat je een account hebt op www.consolegaming.eu. Mocht je deze gemaakt hebben, dan kunnen wij je een uitnodiging sturen om de clan op de ConsoleGaming clanladder te joinen. 24 uur na je acceptatie kan je meedoen aan clanwars. Een invite vragen kan hieronder bij de reacties. De clanpagina is overigens hier te vinden.
 
De tweede clangame die we momenteel hebben is Assassin's Creed: Brotherhood. Hier spelen we echter geen clangames op. Via het Ubisoft Network is er wel een clanpagina opgericht. Ook hier kan je lid van worden, zodat je onze sluipmoordenaars kunt helpen te steigen in het Brotherhood clanklassement. Inloggen doe je door middel van je eerder aangemaakte Ubisoft-account. Een invite vragen kan hieronder bij de reacties.
 
Tot slot zal Killzone 3 eind volgende maand aan het lijstje clangames worden toegevoegd. We maken echter geen gebruik van ConsoleGaming bij Killzone 3. Net als bij Killzone 2 lijkt het erop dat de game zijn eigen clansysteem bevat. Deze zullen we dan ook, net als in Killzone 2, zo goed mogelijk benutten. Immers, het meedoen aan clanwars en toernooien gaat hierdoor veel sneller en gemakkelijker. We vragen jullie niet zelf de clan aan te maken op Killzone 3. Dit in verband met de koppeling van de Killzone 3-clan naar de site et vice versa. Waarschijnlijk zal je nog op de releasedag zelf een invite ontvangen van Edbn, zodat je de clan kan joinen. Invites voor Killzone 3 hoef je niet aan te vragen. Ieder clanlid krijgt persoonlijk een invite gestuurd door Edbn.
 
Mocht je nog vragen hebben? Ook deze kan je hieronder in de reacties stellen.

 
663 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX