Main » 2011 » November » 5 » Veel nieuwe geruchten Grand Theft Auto V
19:54:38
Veel nieuwe geruchten Grand Theft Auto V
Een nieuwe dag, een nieuwe dag vol Grand Theft Auto V geruchten. Ditmaal is de bron een Britse journalist die beweert met de game aan de slag te zijn geweest.

De journalist heeft deze informatie op een GTA-forum gezet en zegt zo'n dertig minuten met de game aan de slag te zijn geweest. Hij zou werken voor een Engels PlayStation magazine, maar wil niet zeggen welke precies.

Daarom moeten de volgende geruchten met een hele grote korrel zout genomen worden. Desondanks willen wij jullie onderstaande sappige geruchten over de nieuwe Grand Theft Auto niet onthouden:
 
* De wereld van Grand Theft Auto V is enorm. Los Santos is maar liefst vier keer zo groot als Liberty City uit Grand Theft Auto IV en wordt omringd door bossen, bergen en stranden. De bron beweert in de half uur durende demo het hoofdpersonage te hebben gezien die zich vanuit het centrum van Los Santos naar de uithoeken van de map verplaatst. De verplaatsing werd met een auto gedaan en duurde meer dan een kwartier. Volgens hem zijn de uitzichten verbluffend. De bossen zijn mooier dan in Red Dead Redemption en je zal mensen zien camperen, mountainbiken, kampvuur maken en over boomstammen en beekjes springen. Water, planten en bomen zien er schitterend uit.
 
* Het gedrag van de Artificiële Intelligentie (AI) is ten opzichte van Grand Theft Auto IV enorm verbeterd. Meer dan 100 verschillende personages kunnen tegelijk worden weergegeven en al deze personages doen daadwerkelijk alledaagse dingen.
 
* Het schieten is verbeterd. Er zijn animaties toegevoegd voor het ontwijken van schoten en personages kunnen nu ook naar dekking duiken, klimmen en rollen. Er zijn veel meer beklimbare voorwerpen aanwezig in de wereld van Grand Theft Auto V, zoals ladders.
 
* Dieren zoals honden en vee zijn aanwezig in GTA V. Het is echter nog niet bekend of deze dieren ook kunnen worden vermoord zoals in Red Dead Redemption, een andere Rockstar-game.
 
* Het hoofdpersonage kan net zoals in San Andreas vliegtuigen besturen. Als de speler het wil, kan hij met vliegtuigen ook tegen gebouwen vliegen. 
 
* In de aanwezige gebouwen is veel meer interieur. De speler kan nu onder andere winkelcentra, universiteiten, politiegebouwen en ziekenhuizen bezoeken. Er is bovendien ook een rioleringssyteem. Deze wordt later in de game nog gebruikt voor een jet ski achtervolging.
 
* De spelwereld is ontzettend levendig. Je ziet mensen joggen, versieren, spieren kweken, winkelen, auto's wassen, kozijnen maken, naar huis gaan, auto's inladen, achtervolgd worden door de politie en veel meer.
 
* Auto's kunnen volledig omgebouwd worden, zoals in Grand Theft Auto: San Andreas. Rockstar overweegt daarnaast nog om het tanken van je auto in de game toe te voegen.
 
* Het datingaspect van voorgaande games is verdwenen. De mobiele telefoon is nog wel aanwezig, maar enkel voor specifieke missies, of benodigdheden voor missies. 
 
* Rockstar Games heeft nieuwe wapens toegevoegd aan het arsenaal van het hoofdpersonage. Onder andere vlammenwerpers, claymores en mijnen kunnen nu worden gebruikt. Sommige wapens kunnen worden aangepast. Het is bovendien mogelijk om voorwerpen uit de wereld, zoals bakstenen, te gebruiken als wapen. Er zou een museum in Los Santos aanwezig zijn waar de speler oude wapens kan stelen en gebruiken, zoals zwaarden.
 
* Het is mogelijk om lijnen van olie te maken. Zo kan je bijvoorbeeld een lijn naar een auto maken en vervolgens de lijn ontvlammen, zodat uiteindelijk je auto ontploft. 
 
* De minigames uit Grand Theft Auto IV, zoals darten en bowlen, zijn verdwenen in dit nieuwe deel. Het is nu wel mogelijk om basketbal te spelen, te fitnessen, te armworstelen, gokken, aan triathlons deel te nemen, bergen beklimmen, water racen, kanoën en basejumpen.
 
* Wellicht keren inbraken terug, maar niet als onderdelen die je zomaar uitvoert. Deze zullen dan missiegerelateerd zijn. 
 
* Het hoofdpersonage is een Afro-Amerikaan van rond de 30. Het is niet mogelijk om het uiterlijk te veranderen, maar het is wel mogelijk om de kleding aan te passen en spieren te kweken.
 
* Er zullen geen kinderen aanwezig zijn in Grand Theft Auto V.
 
* Tijdens vuurgevechten is het mogelijk om andere personages als schild te gebruiken of als gijzelaar.
 
* De politie heeft in Grand Theft Auto V de beschikking over gasgranaten en honden. Als je als speler na het begaan van een misdrijf een gebouw binnengaat, zal de politie deze binnenvallen en onder andere deuren intrappen. Daarnaast zal je geen sterren krijgen als je iemand vermoord, zonder dat er ook maar een politieagent in de buurt is. Deze weten immers van niks.
 
* Je kan gebouwen barricaderen met voorwerpen die in het gebouw aanwezig zijn.
 
* Je wordt beter in dingen die je vaak doet, zoals mountainbiken. Hetzelfde geldt voor het verbeteren van je wapens.
 
* In een bepaalde missie zou je een personage uit een eerdere GTA de gevangenis uit moeten halen. Natuurlijk met het nodige geweld. Welk personage is niet bekend.
 
* De weerseffecten zijn in Grand Theft Auto V opgeschroefd tot een hoger niveau. Tevens kan Los Santos geteisterd worden door aardbevingen.
 
Daarnaast is nog de volgende afbeelding verschenen.
 

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 421 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX