Main » 2011 » November » 7 » Truck met 6000 Modern Warfare 3-exemplaren gestolen
16:40:23
Truck met 6000 Modern Warfare 3-exemplaren gestolen
Dit weekend is er in Frankrijk een truck gestolen. Niet zomaar een truck, maar een vrachtwagen met maar liefst 400.000 euro aan Modern Warfare 3-exemplaren. Een kleine berekening leert ons dat dat ongeveer zesduizend exemplaren zijn.

Vlakbij het Franse stadje Créteil werd de vrachtwagen in de ochtend rond acht uur gestolen door twee mannen. Door middel van een botsing is het de daders gelukt om de truck tot stilstand te krijgen, om vervolgens traangas in de auto te spuiten. Zo kregen de boeven de bestuurders uit de auto, en konden ze wegrijden.

Er ontbreekt nog ieder spoor van de daders. De Franse politie is dan ook wanhopig op zoek naar de twee boeven. Blijkbaar konden de daders niet meer wachten, ook al is de release van Modern Warfare 3 morgen al. Maar misschien willen ze de games een dag van te voren nog voor heel veel poen aan wanhopige gamers verkopen, iets wat tegenwoordig vaak gebeurt.

Dus, mocht je toevallig een Frans busje met daarin zesduizend Modern Warfare 3-exemplaren tegenkomen, bel dan even naar de politie.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 409 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX