Main » 2011 » Oktober » 2 » Trailer en releasedate voor demo Need for Speed: The Run
17:36:08
Trailer en releasedate voor demo Need for Speed: The Run
Volgende maand is het alweer zover, dan kunnen we aan de slag met een nieuwe Need for Speed-game, te weten Need for Speed The Run. Als opwarmertje brengt Electronic Arts een maand voor de release een demo van het spel uit.

Het was vorige week eigenlijk al duidelijk toen onderstaande trailer in Duitse variant uitlekte, maar sinds gisteren is het officieel dat er een Need for Speed The Run demo zal verschijnen op 18 oktober.
In de demo van Need for Speed The Run zul je de controle kunnen nemen over twee auto's. Met de Lamborghini Gallardo LP550-2 kun je meteen na het opstarten van de demo aan de slag. De tweede auto, de Porsche 911 Carrera S, zal je vrijspelen wanneer je een vriend overhaalt de demo te downloaden.

De demo verschijnt op Xbox Live en het PlayStation Network op 18 oktober. De Europese versie van het PSN moet echter een dagje langer wachten; daarin verschijnt de demo op 19 oktober. De demo zal beschikbaar zijn tot en met 1 november.

Need for Speed The Run verschijnt exact een maand na de demo, namelijk op 18 november. Het spel zal uitgebracht worden voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC en 3DS.

 
Categorie: Need for Speed: The Run | 609 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Mikdown    (18/Okt/2011 18:09:50)
thx voor de informatie want ik was de hele tijd aan zoek voor die demo

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX