Main » 2012 » Januari » 25 » THQ gaat focus op volwassen games leggen
22:27:02
THQ gaat focus op volwassen games leggen
De uitgever van onder andere Saints Row: The Third en Homefront laat de kindergames los. Ze gaan zich vanaf nu volledig richten op de volwassen games. Eerder deze maand kwamen er geruchten over een mogelijk faillissement van het bedrijf. Later werden die geruchten stellig ontkent door THQ zelf. Of deze ingreep dus nodig is om een vermoedelijk faillissement te voorkomen is dus niet bekend. 

Volgens Brian Farrel, algemeen directeur van THQ, is de consequentie die nodig is om een betere organisatie neer te zetten en daarbij hoort een focus op de sterkste franchises. Wat precies de sterkste franchises zijn, wordt niet helemaal duidelijk. We hoeven in ieder geval niet te vrezen voor Saints Row. Zo laat Farrell daar het volgende over weten:

"Momenteel zijn er 3,8 miljoen exemplaren van Saints Row: The Third verscheept. We verwachten dat het er uiteindelijk 5 á 6 miljoen zullen worden. Daarnaast heeft het aanbod van downloadbare content voor die game, veel geld opgeleverd. Het spel is dan ook een voorbeeld van hoe we de zaken voortaan willen regelen.”

 
392 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (26/Jan/2012 23:58:47)
om Saint Row nou als volwassen te beoordelen , heb ik zo me vraagtekens bij

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX