Main » 2011 » Juli » 24 » Terrorist Noorwegen gebruikte MW2 als simulator
17:08:01
Terrorist Noorwegen gebruikte MW2 als simulator
Afgelopen vrijdag voltrok zich in Noorwegen een verschrikkelijk drama met minstens 76 doden tot gevolg. Anders Behring Breivik zaaide dood en verderf in Oslo met een autobom en later op de dag schoot hij tientallen mensen de dood in op het eilandje Utøya.
 
De schutter op het kleine eiland schreef voor zijn actie een boek van 1500 pagina’s. In dit boek schreef hij onder andere dat hij Modern Warfare 2 gebruikte als simulator tegen de eventuele strijd tegen moslims. Hij zei dit met de volgende woorden:

"I just bought Modern Warfare 2, the game. It is probably the best military simulator out there and it’s one of the hottest games this year. … I see MW2 more as a part of my training-simulation than anything else. I’ve still learned to love it though and especially the multiplayer part is amazing. You can more or less completely simulate actual operations.”

Ten eerste gaat ons medeleven uit naar alle slachtoffers en nabestaanden van de aanslag, maar het is natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat dit wordt opgepakt door meer media, waardoor de kans groot is dat de schuld alweer snel in de schoenen wordt gelegd van de gamesindustrie.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 486 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX