Main » 2011 » Februari » 4 » Speel gratis Duty Calls
23:38:27
Speel gratis Duty Calls
Elke ontwikkelaar en uitgever die met een shooter komt ziet de Call of Duty franchise als een grote bedreiging en degene die met alle mogelijkheden probeert om Call of Duty van de troon te verstoten is Electronic Arts. Dit probeerden ze eerder al met Battlefield: Bad Company 2 en later met Medal of Honor. Beide games deden het goed aan de kassa, maar de Call of Duty games verkopen desondanks nog vele miljoenen meer.

Een nieuwe shooter die Electronic Arts uit gaat geven is Bulletstorm en ter promotie van deze game hebben ze een kleine game ontwikkeld dat luistert naar de naam Duty Calls. Dit is de tweede parodie, want eerder bracht EA al een Bulletstorm trailer uit dat een grap van de beroemde Halo 3 Believe trailer maakte. Goed, Duty Calls is een game die je gratis kunt downloaden.

De game is 758MB groot en kun je 
hier downloaden. Heb je hier geen zin in, dan kun je een volledige walktroughvideo hieronder bekijken. Geloof ons, de game is hilarisch, het slaat nergens op en ja, het is goed bedacht, dat moeten we EA meegeven.



 
418 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  UnwiseAssassin    (05/Feb/2011 23:27:35)
Vet gemaakt

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX