Main » 2011 » April » 28 » Sony zal vertrouwen terug moeten winnen
17:16:34
Sony zal vertrouwen terug moeten winnen
Nadat het PSN al een week offline is en dit nog wel een tijdje zo zal blijven, verwachten heel wat PSN-gebruikers een zekere compensatie van Sony. Een tijdje geleden meldden we jullie echter dat in de user terms staat dat Sony dit niet verplicht is om te doen. We vertelden er toen al echter bij dat het ons niet zou verwonderen mocht Sony dit alsnog doen. Het ziet er nu dan ook naar uit dat Sony dit daadwerkelijk zal doen. In een e-mail naar SCE UK werd namelijk gevraagd of Sony van plan is om compensatie te geven in de vorm van gratis goodies, games of nieuwe features. De PR-manager van SCE UK reageerde hierop met het volgende antwoord:

"While we are still assessing the impact of this incident, we recognise that this may have had financial impact on our loyal customers. We are currently reviewing options and will update consumers when the service is restored."

Sony is dus nog steeds aan het bekijken wat de impact is van de downtime is en ze weten dat het offline zijn van het PSN loyale klanten financieel kan raken. Ze zijn nu dan ook opties aan het bekijken om gamers tegemoet te komen en ze zullen ons uiteraard updaten wanneer het PSN hersteld is.
 
Het lijkt er dus op dat we zeker iets kunnen verwachten van Sony om zo onze hartjes terug te winnen. Wat dit zal zijn is natuurlijk de grote vraag. Eerder gaven we al aan dat dit misschien Cross Game Voice Chat kan zijn of Ingame Video Chat. De tijd zal het leren.

 
452 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX