Main » 2011 » April » 25 » Sony: "PSN morgen hopelijk terug online"
13:25:25
Sony: "PSN morgen hopelijk terug online"
Ruim vier dagen is het PlayStation Network al offline en het lijkt er op dat daar zeker een vijfde dag bij gaat komen. Maar wanneer kunnen we nou eindelijk terug online?
 
Gisteren meldden we jullie dat een werknemer van Sony schatte dat we vandaag terug online zouden kunnen gaan, de kans dat dit echter nog gebeurt is enorm klein. Een vertegenwoordiger van Sony heeft nu gemeld dat ze proberen het PSN morgen weer online te zetten. Dit wil echter niet zeggen dat dit 100% zeker ook zal zal gebeuren. Hij vertelde eveneens dat hij begrijpt dat veel mensen terug online willen, maar dat Sony echt met volle macht aan dit probleem aan het werken is.

"I know there’s a lot of disappointed gamers out there, but people don’t realise how much issues like this affect the people behind the scenes too. The amount of man-hours that has gone into restoring the [PlayStation Network] asap is practically insane."
 
Vertaling
"Ik weet dat er een hoop teleurgestelde gamers zijn, maar mensen realiseren zich niet hoeveel problemen zich voordoen bij de mensen achter de schermen. Het aantal manuren dat in het herstellen van het PSN is gestopt, is werkelijk waanzinnig."

 
859 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX