Main » 2012 » Januari » 13 » Sony: "PlayStation 4 ten vroegste eind 2013"
19:07:05
Sony: "PlayStation 4 ten vroegste eind 2013"
De langdurige soap binnen Sony over het wel of het niet bestaan van de PlayStation 4 gaat door. Maasaki Tsuruta, technologie-officier van Sony Computer Entertainment, meldt op het populaire gameforum NeoGAF dat de PlayStation 3 minstens zeven jaar oud is als de nieuwe spelcomputer verschijnt.

Wat hij precies met die uitspraak bedoelt is niet bekend. Gebruikers op het forum denken dat hij in een mysterieuze context bedoelt dat de PlayStation 4 ten vroegste eind 2013 in de winkelrekken zal belanden. Gezien de nadruk op minstens, is een lancering in het eerste of het tweede kwartaal van 2014 een logischere beredenering.

Binnen Sony doen werknemers verschillende uitspraken, waardoor de betrouwbaarheid van iedere uitspraak in het geding is gekomen. Zo vertelde Jim Ryan, baas van PlayStation Europe, eind november dat het de PlayStation 4 niet later wil laten verschijnen dan de Xbox 720.

Ook zou de PS4 op de E3 aangekondigd worden, maar dat ontkrachtte Kaz Hirai weer. Sony zou zelf helemaal niet werken aan een opvolger van de PlayStation 3, aldus de voorzitter van Sony Computer Entertainment. Dat er geen opvolger in de maak is weerlegt het PlayStation 3 Magazine weer. Voorlopig lijkt er nog geen einde te komen aan alle onduidelijk over de nieuwe console.

 
384 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX