Main » 2012 » Januari » 7 » Sony ontkent nieuwe console
05:02:05
Sony ontkent nieuwe console
Als we Shuhei Yoshida, de president van Sony's Worldwide Studio's, mogen geloven dan is er van een opvolger van de PlayStation 3 voorlopig nog geen sprake.
 

 
Sterker nog, in een nog te verschijnen interview geeft Yoshida antwoord op de vraag wanneer we de PlayStation 4 mogen verwachten. Hij zegt simpelweg dat hij niet weet waar de interviewer het over heeft. Een opvallend gekozen moment om de ontwikkeling van de PlayStation 4 te ontkennen, aangezien we eerder al berichtten over de geruchten die rondgaan dat zowel een nieuwe Xbox als PlayStation op de volgende E3 getoond zouden worden.
Yoshida vertelt verder dat Sony nog steeds erg enthousiast is over de PlayStation 3, samen met de PlayStation Vita handheld die op 22 februari aanstaande in Amerika en Europa zal worden gelanceerd. Volgens hem zijn er grote plannen voor de nieuwe mobiele console van Sony.

De mogelijke komst van de PlayStation 4 is echter onvermijdelijk, want Sony had in november vorig jaar aangegeven dat het concurrent Microsoft geen kans wil geven om een financiële voorsprong te krijgen, zoals het dat met de Xbox 360 wel heeft laten gebeuren. Het zou volgens Sony een zeer ongewenste situatie opleveren, mocht Microsoft veel eerder met de Xbox 720 komen dan dat Sony de PlayStation 4 zou lanceren.

 
686 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Njesamowij    (09/Jan/2012 21:10:41)
Good morning. I am proufly clanaorx.ucoz.com reader and I want to say hello!

0  
1  Glenn van Dijk    (08/Jan/2012 00:34:24)
OK

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX