Main » 2012 » Januari » 19 » Resident Evil 6 aangekondigd met trailer
02:08:09
Resident Evil 6 aangekondigd met trailer
Capcom heeft Resident Evil 6 officieel aangekondigd voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Het vervolg op Resident Evil 5 ligt vanaf 20 november 2012 in de winkelschappen.

 
Resident Evil 6 heeft niet alleen een singleplayer, maar ook een co-op modus. Of deze op dezelfde manier werkt als in Resident Evil 5, is nog niet bekend. Wel zouden zowel Chris Redfield als Leon Kennedy, beide hoofdpersonages uit eerdere Resident Evil games, speelbaar zijn in de game. Dit zijn op dit moment echter nog alleen geruchten, en zijn vanzelfsprekend nog niet bevestigd door Capcom.

 
Wel maakte de uitgever annex ontwikkelaar bekend dat het verhaal zich tien jaar na het Raccoon City incident afspeelt. De hele wereld wordt geteisterd door biochemische aanvallen. Zelfs de president van de Verenigde Staten, die een vriend is van hoofdrolspeler Leon Kennedy, is het slachtoffer van deze aanvallen.

 
Aan de andere kant van de wereld zit Chris Redfield, de hoofdrolspeler uit Resident Evil 5, in een vergelijkbare situatie. Hij zit namelijk in China en krijgt ook te maken met deze biochemische aanvallen. Deze zijn zo uit de hand gelopen dat alle hoop verloren lijkt te zijn voor de wereldbevolking.

 
Er is ook een eerste trailer van de game verschenen, en die kunnen je hieronder bekijken:

 
429 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (23/Jan/2012 11:52:59)
je zou haast zeggen dat ze de game al af hebben

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX