Main » 2010 » Juli » 4 » Red Dead Redemption statistieken
04:54:06
Red Dead Redemption statistieken
GameSpy heeft enkele opmerkelijke statistieken vrijgegeven betreffende Rockstar's Red Dead Redemption. Rockstar heeft ons allen op de voet gevolgd tijdens het spelen van hun game en dit zijn de choquerende resultaten.

Misdaad alom
Zo'n 14 miljoen uren hebben alle lonesome cowboys wereldwijd doorgebracht met het spelen van Red Dead Redemption. Dit betekent in de game zelf 157.000 jaar, waarvan er zo'n 5500 jaar zijn doorgebracht in de gevangenis. In die tijd zijn er ongeveer 13 miljoen mensen gesneuveld en 1 miljoen paarden gestolen. Met zijn gemiddelde van 8,6 liter alcoholverbruik moet John Marston ook niet onderdoen voor de doorsnee Rus. Als het op jagen aankomt, waren de wolven het populairst: 77 miljoen wolven hebben het moeten bekopen met hun vacht, net als 28 miljoen herten. De koe, beer en poema stranden op een totaal van 10 miljoen gevilde exemplaren.

Red Dead Redemption
Red Dead Redemption is het vervolg op Red Dead Revolver welke in 2004 verscheen voor de PlayStation 2 en Xbox. Ook ditmaal is de game een Western action-adventure game die zich afspeelt in de 20ste eeuw. Als speler stap je in de cowboy laarzen van de bandiet John Marston en zul je het opnemen tegen gure types die jou het liefst onder de zoden willen hebben. De game speelt zich af in een open wereld vol prairies, wild, vervallen dropjes en bossen.

 
Categorie: Red Dead Redemption | 464 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  glenn    (04/Jul/2010 21:12:25)
haha leuk om te lezen die stats :P

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX