Main » 2010 » Maart » 2 » [Update] PlayStation Network problemen lijken opgelost
01:26:12
[Update] PlayStation Network problemen lijken opgelost
Het lijkt erop dat de problemen met de Fat PS3's verholpen zijn. Meerdere gebruikers hebben gemeld dat hun console sinds middernacht Greenwich Main Time (GMT) weer werkt. Door naar 'internet connection test' te gaan op de PlayStation 3 kan deze weer verbinding maken met het PlayStation Network. Sommige mensen melden dat trophies zijn verwijderd vanaf de consoles, terwijl anderen dit niet hebben. Zou jij dit hebben, dan kan je de trophies opnieuw synchroniseren. Deze optie kan je selecteren zodra je met driehoekje op 'Trophies' klikt. Andere opgeslagen data lijken niet aangetast. Sony heeft nog geen update naar buiten gebracht over een oplossing. Wil je dus zeker weten of je niet te maken kunt krijgen met problemen, wacht dan het officiële woord van de consolemaker af. Er duiken echter wel nieuwe berichten op. Zo zou de datum nu ineens 29 april 2020 zijn.
 
De oorzaak van het probleem lijkt inderdaad bij de interne klok van de PS3 te zitten. Waarschijnlijk heeft Sony fouten gemaakt bij de instellingen van schrikkeljaren, waardoor 4 jaar na de lancering van de PlayStation 3 de PS3-systemen niet konden functioneren doordat de PS3's een extra dag opnamen, een dag die er niet was. Het PSN heeft er waarschijnlijk 24 uur lang uitgelegen op de Fat systemen. Dit betekent dus ook dat het systeem zichzelf gefixt heeft en dat Sony zelf niet tot een oplossing is gekomen. Zeker is het niet, maar dit probleem kan zich daarom over 4 jaar natuurlijk weer herhalen.
 
[Update]
Sony heeft officeel naar buiten gebracht dat alle problemen zijn verholpen en de PlayStations zonder problemen weer aan kunnen.

 
429 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
3 reacties
0  
3  Slayer__NL__    (02/Maa/2010 17:31:53)
THX voor de update

0  
2  glenn    (02/Maa/2010 14:42:23)
ik durf niet meer te gamen, ik wacht nog eens 4 jaar

0  
1  Slayer__NL__    (02/Maa/2010 06:41:06)
nice mijne doet ut weer. maar ik w8 wel nog ff met gamen

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX