Main » 2010 » Juli » 11 » Pachter: ''Respawn komt met Halo killer''
03:17:09
Pachter: ''Respawn komt met Halo killer''
Michael Pachter, analist van beroep en de gelukkige met een eigen show op GameTrailers.com, heeft in zijn laatste aflevering gezegd, dat Respawn Entertainment, de studio vol met ex-Infinity Ward medewerkers, zich waarschijnlijk gaat mengen in het space shooter genre en daarmee met een Halo Killer op de markt probeert te brengen.
 
Aangezien het een uitspraak is van Michael Pachter en het zijn persoonlijke mening is, kunnen we het niet andere samenvatten als een gerucht, maar wat wij en iedereen wel weten, is dat Respawn Entertainment, onder leiding van Vince Zampella en Jason West, waarschijnlijk met iets goeds gaan komen en dat het een shooter gaat worden. Michael Pachter denkt dus dat Respawn Entertainment niet de concurrentie aangaat met Modern Warfare, maar wel met Halo, aangezien die het space shooter genre domineren en er genoeg plek is voor concurrentie.

The one genre which hasn’t been cloned a lot is space shooter. So, I’ll make a prediction here: Respawn Entertainment – the ex-Infinity War guys – that’s their next game. They’re going to make a Halo killer. A game that’s going to compete in the space shooter genre.

 
398 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX