Main » 2011 » Februari » 9 » Orale seks in Dragon Age II
00:10:48
Orale seks in Dragon Age II
ESRB heeft haar bevindingen over Dragon Age II bekend gemaakt en de game krijgt natuurlijk een 18+-rating. Maar wat die rating zo bijzonder maakt, zijn niet alleen de gore en afgehakte ledematen maar de pikante dingen.

In Dragon Age: Origins kon je als je je best deed, seks hebben bij een romantisch kampvuur. Tegenwoordig komt seks in games steeds vaker voor (Mass Effect 2, Heavy Rain, God of War, GTA, Fable) en velen beklagen zich hier over, wij vinden het geen enkel probleem.
”In de loop van het spel, is het mogelijk om met de personages een seksuele dialoog aan te gaan. Doe je de daad verkeerd, dan wordt je ziek. Spelers kunnen ook korte filmpje tegenkomen waarin koppels (man-vrouw of van hetzelfde geslacht) worden getoond die elkaar zoenen en omhelzen in een slaapkamer waarna het scherm vervaagt naar zwart”

"In het bijzonder, een vrouw knielt voor een mannelijk karakter en voert orale seks uit. Er is echter geen afbeelding van de seksuele handeling want de camera zoomt uit en draait weg.” Aldus de ESRB rating.


 
665 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edbn    (09/Feb/2011 19:59:31)
er staat "deed" :P

0  
1  UnwiseAssassin    (09/Feb/2011 19:26:23)
uhm dit dragon age origins geen dragon age 2.
of lees ik dit verkeerd XD

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX