Main » 2011 » November » 26 » Nostalgic Map Pack voor Modern Warfare 3?
06:18:42
Nostalgic Map Pack voor Modern Warfare 3?
Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt al meer dan twee weken volop gespeeld en de verkoopresultaten zijn verbluffend. Niet wonderbaarlijk dus dat er nieuwe mappacks zullen verschijnen voor de game. We weten al dat Modern Warfare 3 maar liefst 20 keer DLC zal ontvangen de komende maanden, maar wat het inhoud of wanneer deze content verschijnt, is nog niet bekend.
 
Vandaag zijn er geruchten opgedoken die beweren dat op 1 maart 2012 een mappack zal verschijnen die de naam Nostalgic draagt. Mochten de geruchten waar zijn, dan mogen wij PS3-gamers de mappack een maand later verwachten. De mappack zal verschillende maps uit voorgaande Call of Duty's bevatten. Denk bijvoorbeeld aan Crossfire en Shipment uit Call of Duty 4: Modern Warfare en Terminal en Favela uit Call of Duty: Modern Warfare 2.
 
De geruchten zijn ontstaan door een video op YouTube die je hieronder kan bekijken. Nogmaals willen we benadrukken dat het geruchten blijven, maar de gebruiker die de video op YouTube heeft geplaatst heeft echter wel meer dan 50.000 abonnees die hij waarschijnlijk niet zomaar zal voorliegen.
 

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 649 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX