Main » 2011 » Juli » 2 » Nog veel onaangekondigde features voor Call of Duty: Elite
23:18:06
Nog veel onaangekondigde features voor Call of Duty: Elite
Een aardig tijdje geleden werd Call of Duty Elite aangekondigd. Een extra dienst van Activision die er voor zorgt dat het Call of Duty universum ook in leven blijft buiten de virtuele oorlog.

Momenteel is er vrijwel alleen bekend dat er uitgebreide analyses van de gespeelde games bekeken kunnen worden, dat er via sociale netwerken gedeeld en gecommuniceerd kan worden en dat het op verschillende platformen beschikbaar is. Echter zal dit voor zeer veel mensen bij lange na niet genoeg zijn om een betaald abonnement te nemen.

De extra redenen die iedereen zal moeten overtuigen om hier ons geld aan uit te geven komt tegelijkertijd met de lancering van Call of Duty: Modern Warfare 3, puur omdat vele functies van CoD Elite al in Modern Warfare 3 verwerkt zullen zitten. Als alles nu al vrijgegeven zal worden zal Modern Warfare 3 ons ook niet meer kunnen verrassen als de game in november uitkomt.

Als je dus nog geen idee hebt wat je met Call of Duty Elite aan moet is het nog geen tijd om in paniek te raken. Er komt nog veel meer kijken bij deze abonnementsdienst van Activision en het zal allemaal in november onthuld worden. Al is er een zeer grote kans dat Activision nog wel wat meer dan alleen het tipje van de sluier op zal lichten.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 400 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX