Main » 2011 » Januari » 5 » Need for Speed: Shift 2 krijgt releasedatum
11:55:44
Need for Speed: Shift 2 krijgt releasedatum
Het was al bekend dat Need for Speed: Shift 2 dit voorjaar zou verschijnen, maar nu heeft Electronic Arts de precieze releasedatum vrijgegeven.

Releasedatum
Het vervolg op Need for Speed: Shift zal namelijk verschijnen op 10 maart 2011. Naast de standaard versie, zal er ook een limited edition in de rekken liggen. Die zal exclusieve challenges bevatten, maar het is nog niet bekend of er ook extra goodies bijzitten en welke prijs ervoor neergeteld zal moeten worden.

Need for Speed: Shift 2
Need for Speed: Shift 2 Unleashed maakt gebruik van een nieuwe engine, een innovatieve helmet camera view en een volgende generatie van Autolog, dat geïntroduceerd werd met Criterions Need for Speed: Hot Pursuit.
 
Voorjaar
Een druk voorjaar dus met opvallend veel goede games. Deze maand nog kunnen we nog aan de slag met LittleBigPlanet 2, Dead Space 2 en Mass Effect 2. Volgende maand verschijnt natuurlijk Killzone 3 en maart belooft een absoluut feestje te worden met Dragon Age II, Homefront, Crysis 2, F.E.A.R. 3 en Red Faction: Armageddon. Nu kan dus ook Shift 2 aan de laatstgenoemde maand worden toegevoegd.

 
379 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX