Main » 2011 » November » 4 » Nederland blijft wakker voor Modern Warfare 3
15:58:44
Nederland blijft wakker voor Modern Warfare 3
Vandaag maakt Activision bekend dat voor de release van Call of Duty: Modern Warfare 3 meer dan 475 winkels in de Benelux om middernacht open zullen zijn voor de verkoop van de game. Dit maakt de release van de game dan ook tot de grootste medialaunch ooit in Nederland en de Benelux. 

[Persbericht]

Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) maakte vandaag bekend dat er voor de release van de langverwachte game Call of Duty®: Modern Warfare 3 meer dan 475 winkels in de Benelux op 7 november om middernacht hun deuren zullen openen voor de verkoop van het populaire spel.

Tot op heden hebben Media Markt, Saturn, Bart Smit, Game Mania, Intertoys, Free Record Shop, BP Tankstations, Nedgame, Consolefan en Smartoys allemaal nachtopeningen in Nederland en België aangekondigd. Er is een stijging van ruim 67% meer verkooppunten dat om middernacht de deuren opent voor Call of Duty®: Modern Warfare 3 in vergelijking met Call of Duty®: Black Ops een jaar eerder.

"Call of Duty®: Modern Warfare 3 houdt Nederland komende week wakker!” zegt Call of Duty brand manager Esteban Barten. "Ik draai al een tijd lang mee in de entertainmentindustrie, maar ik kan me niet herinneren dat er ooit zoveel winkels ´s nacht open zijn gegaan voor de launch van een entertainmentproduct. Dit is uniek!” Daarnaast looft hij de support van retail. "Alle moeite die retail doet om van deze lancering een grootste gebeurtenis te maken is overweldigend. Van het plaatsen van een speciale gamebus voor de winkel tot een volledige tank, alles wordt gedaan om van de lancering een succes te maken dat zijn weerga niet kent.”

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 462 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX