Main » 2011 » Juli » 13 » Modern Warfare 3 terug naar Call of Duty 4-mentaliteit
22:16:15
Modern Warfare 3 terug naar Call of Duty 4-mentaliteit
Infinity Ward heeft meer details vrijgegeven over de multiplayer van Modern Warfare 3. Zo zal het team teruggaan naar de Call of Duty 4-mentaliteit en zal campen in dit nieuwste deel sterk ontmoedigd worden. Dit liet Robert Bowling van ontwikkelaar Infinity Ward gisteren in een interview weten.

De ontwikkelaar heeft al multiplayermaps gemaakt en deze maps zullen, anders dan in Modern Warfare 2, niet meer dan vijf overduidelijke plekken bevatten waar campers kunnen en zullen zitten. Volgens Bowling maakt dit de game toegankelijker voor de minder ervaren spelers, omdat ze minder over campers in hoeven te zitten. Ook zullen killstreaks en luchtsteun teruggeschroefd worden.

"De Modern Warfare-stijl gaat volgens mij helemaal om snelle actie - en dan praat ik over soepele wapenbesturing en infanteriegevechten op zestig frames per seconde. De focus ligt in Modern Warfare 3 vooral bij de vuurwapen tegen vuurwapen gameplay. We gingen daar een beetje van weg met Modern Warfare 2, en leunden zwaarder op luchtsteun, killstreaks, perks en dat soort dingen. Modern Warfare 3 bouwt verder op de Call of Duty 4-mentaliteit van vuurwapen tegen vuurwapen en snelle infanteriegameplay," aldus Bowling tegenover website Kotaku.
 
Wanneer de volledige onthulling van de multiplayer van Modern Warfare 3 zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Ook is het nog niet zeker of het vernieuwende COD Points systeem uit de vorige Call of Duty game zal terugkeren. Vermoedelijk krijgen we in september meer informatie van Infinity Ward.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 440 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX