Main » 2009 » November » 7 » Modern Warfare 2 krijgt grootste entertainment launch ooit
14:54:30
Modern Warfare 2 krijgt grootste entertainment launch ooit

Activision Publishing, Inc. kondigde vandaag aan dat er voor de release van de lang verwachte titel Call of Duty: Modern Warfare 2 in de Benelux 123 winkels een nachtopening organiseren. Het verwachte succes van de titel heeft retailers massaal doen bewegen om middernacht hun deuren te openen.

 

De MediaMarkt in Rotterdam Centrum zal groots uitpakken en een waar feest maken van deze lancering. Voor alle fans zijn er meer dan voldoende redenen om zich in Rotterdam te verzamelen. Zo krijgen zij daar gratis T-shirts, keychains, magazines, Monster Energy drinks en, geheel in stijl, een patatje “oorlog”.

Met de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 wil Activision de grootste entertainment release ooit neerzetten. Op 10 november 2009 slaat gameontwikkelaar Infinity Ward wereldwijd toe met Modern Warfare 2, de opvolger van de bestverkochte eerstepersoons actiegame ooit. Dit langverwachte spel zit vol meeslepende en spannende actie en laat je het opnemen tegen een nieuwe dreiging die de wereld aan de rand van de afgrond brengt.

Enkele retailers die hun deuren ’s nachts zullen openen zijn onder andere MediaMarkt, Game Mania, Free Record Shop, E Plaza, Nedgame en Smartoys.

Modern Warfare zal vanaf 10 november voor Xbox 360, PC en PlayStation 3 te koop.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 405 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX