Main » 2011 » November » 21 » Meld je nu aan voor de clanladder van Modern Warfare 3!
16:56:29
Meld je nu aan voor de clanladder van Modern Warfare 3!
Call of Duty: Modern Warfare 3 is al een tijdje uit en natuurlijk proberen we vanaf binnenkort clanwars op deze game te organiseren. Call of Duty ELITE lijkt geen clanwars te ondersteunen, dus zullen we het via de 'ouderwetse' manier gaan regelen. Dit wil zeggen dat de komende clanwars op Modern Warfare 3 geregeld zullen worden via ConsoleGaming.
 
Om mee te kunnen doen aan nieuwe clanwars, zal je een account moeten hebben op www.consolegaming.eu. Heb je al een account op die site, dan hoef je dat natuurlijk niet nog een keer te doen. In de reacties hier beneden meld je vervolgens je gebruikersnaam die je op ConsoleGaming hebt gebruikt. Je ontvangt dan binnen 24 uur een invite op ConsoleGaming. Deze hoef je slechts te accepteren, zodra je deze binnen hebt. 24 uur na je acceptatie is het mogelijk om onder de naam van Army of RefleX clanwars te spelen.
 
Clanwars worden vanaf nu geregeld geregeld via het gastenboek. Houd de site dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe clanwars. Mocht je Twitter hebben, dan kan je @ArmyofRefleX volgen op Twitter om direct op de hoogte te blijven van georganiseerde clanwars.
 
Iedereen die het komende gameseizoen meespeelt, wensen we veel succes!

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 702 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  vwnest    (21/Nov/2011 17:28:32)
elite moet gewoon opschieten :P dan kunnen we in elite de clan ranken

0  
1  Roberto    (21/Nov/2011 17:03:41)
CG : iscanu

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX