Main » 2012 » Januari » 27 » Insomniac Games stopt met Resistance
16:29:14
Insomniac Games stopt met Resistance
Insomniac heeft bekendgemaakt te stoppen met de Resistance-franchise. Dit vertelde Insomniac CEO Ted Price tegen VG247 tijdens een interview. Hij vertelde het 'short, sweet and to the point', aldus VG247.

Resistance: Fall of Man was de eerste Resistance-game die uitkwam. De game was een launchtitel voor de PlayStation 3 in 2006. In november 2008 verscheen het tweede deel in de serie: Resistance 2. Dit  deel kwam met een uitgebreide multiplayermodus voor wel 60 man en een geheel eigen co-opmodus. In september dit jaar kwam het derde deel in de serie uit op de PlayStation 3. Deze heeft het niet al te best gedaan met maar 180.000 verkopen in de eerste maand in Amerika. Ook is er nog een spin-off op de PSP verschenen onder de naam: Resistance: Retribution en komt er nog eentje voor de PS Vita (Burning Skies). Deze twee handheld Resistances zijn alleen niet gemaakt door Insomniac Games.

Op dit moment is Insomniac onder andere bezig met Overstrike. De game werd getoond op de E3 vorig jaar en wordt uitgegeven door EA. Overstrike zal ook op de Xbox 360 verschijnen en dus geen PlayStation exclusive worden.
 
CEO van Insomniac Games, Ted Price, heeft een filmpje op YouTube geplaatst waarin hij het nieuws over het stoppen met de Resistance-franchise bevestigt. In het onderstaande filmpje vertelt hij ook waarom ze stoppen met Resistance.
 

 
421 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX