Main » 2010 » April » 29 » ''Infinity Ward sluit deuren na 2e MW2 DLC''
17:26:41
''Infinity Ward sluit deuren na 2e MW2 DLC''
Infinity Ward lijkt geen lang leven meer beschoren, de ene medewerker na de andere verlaat de studio en nu zijn er ook nog eens een hoop ex-medewerkers die een rechtszaak tegen Activision zijn gestart. Al met al, het is een grote puinhoop en in de tussentijd is Respawn Entertainment steeds verder aan het groeien. Dat het met Infinity Ward slecht gaat is wel duidelijk, maar nu duiken ook de eerste berichten op over een sluiting.

Natuurlijk zal Activision de studio zo lang mogelijk in leven houden, het heeft immers een goede naam, maar als we Mike Hickey, analist bij Janco Partners, moeten geloven, zal het snel gedaan zijn met de studio. Hij verwacht namelijk dat Activision de studio zal sluiten zodra het tweede pakket downloadbare content voor Modern Warfare 2 gelanceerd zal zijn.

Het eerste pakket is net uit op de Xbox 360 en deze verschijnt binnenkort ook op de PlayStation 3. Hierna zal in ieder geval nog een pakket volgen, waarmee Infinity Ward ongetwijfeld al druk mee bezig is, maar daarna kan het voorgoed afgelopen zijn. Hickey verwacht dit doordat velen de studio verlaten en dat er straks niemand meer overblijft. Wellicht heeft de beste man niet aan nieuwe werknemers gedacht?

Quote:
"Continued defections from [Activision's] Infinity Ward studio have created meaningful uncertainty around the future of their Call of Duty: Modern Warfare franchise,”

"We expect Infinity Ward studio will be essentially closed after their next map pack release, with development work on Modern Warfare 3 spread between two studios not historically tied to the franchise.”

 
471 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (30/Apr/2010 07:34:28)
big surprise

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX