Main » 2010 » April » 27 » Infinity Ward al 25 man lichter
16:44:41
Infinity Ward al 25 man lichter
De leegloop bij ontwikkelaar Infinity Ward lijkt maar niet op te houden. De Lead-Character Artist Joel Emslie en zijn medewerkers Ryan Lastimosa en Brad Allen zijn opgestapt bij de ontwikkelaar van de Call of Duty franchise. Alle drie maakten hun vertrek openbaar via Facebook. Het is nog onbekend wat hun toekomstplannen zijn. Het totaal van vertrokken medewerkers ligt sinds vanochtend op 25. Het is namelijk ook bekend geworden dat ook Mohammad Alavi, Kevin Bell, Charlie Wiederhold, Kristin Cotterell en Lead-Programmer Robert Field zijn opgestapt.

Nog twee naar Respawn
Afgelopen vrijdag maakten Chris Lambert en Brent McLeod bekend dat zij Infinity Ward gingen verlaten. Het was toen nog onbekend waar zij hun heil gingen zoeken, maar dit blijkt dus Respawn Entertainment te zijn geworden. Int totaal zijn er nu 20 man vertrokken bij Infinity Ward, het overgrote deel heeft de overstap naar Respawn gemaakt.

Respawn
Na het ontslag van Vince Zampella en Jason West sprong Electronic Arts beide ontwikkelaars te hulp en men geeft ze de middelen om Respawn Entertainment te beginnen. West en Zampella zullen dit keer wel eigenaar blijven van al hun toekomstige IP's. Veel medewerkers van Infinity Ward lijken meer vertrouwen te hebben in hun voormalige bazen dan in uitgever Activision. De leegloop van de afgelopen weken lijkt voorlopig niet voorbij.

 
409 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX