Main » 2011 » November » 13 » "Hoofdpersonage GTA V heet Albert De Silva"
03:42:53
"Hoofdpersonage GTA V heet Albert De Silva"
De hoofdpersoon van Grand Theft Auto V heet mogelijk Albert De Silva. Deze naam is te lezen op het IMDB-profiel van stemacteur Ned Luke, van wie gedacht wordt dat hij de hoofdrol vertolkt in de game.

Hoe IMDB aan de naam komt is onduidelijk, maar mogelijk is deze door Luke of zijn manager zelf ingediend. Bezoekers kunnen ook informatie aandienen op de betrouwbare filmsite, maar deze informatie wordt niet klakkeloos door IMDB overgenomen. Als de site bovendien niet zeker is over zijn informatie, zet het doorgaans 'rumored' (gerucht) achter de betreffende gegevens. Dat is hier niet het geval.

Volgens IMDB zou Young Maylay in GTA V opnieuw de rol van Carl Johnson vertolken, de hoofdrolspeler uit GTA: San Andreas. Hier geeft de site echter wel aan dat het een gerucht betreft. Het is wel waarschijnlijk dat Johnson opduikt in GTA V, aangezien die game zich net als San Andreas afspeelt in Los Santos.

De naam Albert De Silva is in een eerder geruchten over GTA V al eens opgedoken. In maart van dit jaar zocht een castingbureau dat eerder met ontwikkelaar Rockstar Games heeft samengewerkt naar acteurs voor een aantal typetjes die erg bij GTA leken te passen.
Hieronder werd ook de rol van Kevin De Silva omschreven. Hij zou een dikke, achttien jaar oude jongen zijn die veelal online first personshooters speelt. Daarnaast heeft hij een slechte rug en rookt veel wiet. In de eerste trailer van GTA V wordt bevestigd dat de hoofdrolspeler (als het de hoofdrolspeler is) kinderen heeft, wat uniek zou zijn voor een GTA-game.

Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat Ned Luke de voice-over doet van de eerste GTA-trailer. Dit werd op Twitter bevestigd door meerdere bekenden van de Amerikaanse acteur. Bovendien vertoont Luke's uiterlijk grote overeenkomsten met het uiterlijk van één van de personages in de trailer. Het is gebruikelijk voor Rockstar Games om het uiterlijk van zijn hoofdrolspeler te laten aansluiten bij het uiterlijk van de acteur.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 413 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX