Main » 2013 » Februari » 21 » Het PlayStation 4-menu, alle beelden verzameld
19:55:51
Het PlayStation 4-menu, alle beelden verzameld
De PlayStation 4 verovert langzaam maar zeker de harten van deze gamende wereld, ook in Nederland. '#PS4' is bijvoorbeeld al de gehele dag Trending Topic nummer 1 op Twitter en het nieuws over de nieuwe console van Sony blijft binnenstromen. En dat zonder dat we nog maar een glimp van het apparaat hebben gezien. We hebben wel al beelden gezien van de nieuwe interface van de PS4, het menu waar jij mee aan de slag gaat.

We hadden eerder nog geen duidelijke foto’s van het besturingssysteem voor je, maar gelukkig kun je hieronder inmiddels een aantal duidelijke foto’s bekijken van de interface voor de PlayStation 4. Zo zien we dat je hoogstwaarschijnlijk je PSN-account behoudt, met trophies en al. Ook zien we hoe het menu eruit ziet dat jou je screenshots en video's laat delen die je PS4 maakt. Daarbij natuurlijk ook de niet te vergeten live stream-functie. Zo zien we een live stream met bijhorende chat, waarin mensen die jouw stream bekijken vrolijk mee kunnen chatten. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kan je ook nog de PS Eye op je richten om kijkers mee te laten genieten van jouw rage-acties terwijl je Call of Duty speelt. Je PSN-profiel kan je naar eigen wens aanpassen. Geen standaard avatars van een misvormde kip, nee, op je PS4 kan je gewoon een foto van jezelf als avatar gebruiken. Het is net Facebook!
 
Over Facebook gesproken. Het lijkt erop dat de PlayStation 4 inderdaad een sociaal Facebook-achtig platform wil worden. Zo kan je zien wat je vrienden doen, welke activiteiten ze recent hebben gedaan, kan je hun vrienden bekijken, kan je reageren op screenshots of video's die je vrienden geüpload hebben en kan je zien welke klootviool jouw zuurverdiende high score heeft verbeterd. Check de interface met eigen ogen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Categorie: PlayStation 4 | 525 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Februari 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728