Main » 2011 » April » 4 » Hackers verklaren Sony de oorlog
01:38:02
Hackers verklaren Sony de oorlog
Enkele maanden geleden hebben hackers de PlayStation 3 gekraakt. Geen goed nieuws voor Sony dus. Juridische stappen van Sony waren dan ook op z'n plaats. Hackers zijn hier echter niet blij mee en leggen sinds vandaag zelf de PlayStation-sites plat.
 
Anonymous staat bekend als een club die DDos-aanvallen uitvoert. Hier zijn ze een avond mee bezig geweest in het kader 'Operation Payback'. Zo zijn een fors aantal Sony-websites enige tijd niet tot lastig bereikbaar geweest en zelfs het PlayStation Netwerk was slachtoffer van de aanval. Wellicht dat je zelf ook moeite had om verbinding te maken met het PlayStation Netwerk, wat natuurlijk erg vervelend is.

Sony zelf heeft via Twitter aangegeven dat ze continu bezig zijn met korte onderhoudswerkzaamheden: 'currently undergoing sporadic maintenance' en dat er zo nu en dan onderbrekingen kunnen plaatsvinden: 'access to the PSN may be interrupted throughout the day'.

Nu lijken de meeste Sony-sites wel weer goed bereikbaar, ondanks dat leden van Anonymous hadden aangegeven niet te stoppen voordat Sony met een persbericht zou gaan komen. Verder heeft één van de leden ook nog een video op YouTube gezet, welke je hieronder kunt bekijken.

 
416 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Dennisxxl1105    (05/Apr/2011 11:01:38)
droog... ik had idd gisteren er ook last van... dat ik nii op internet kon op ps3

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX